Priser og Medlemsskab

Kastrup Tursejler Forening er en forening af aktive tursejlere med aktiviteter og arrangementer året rundt. Vi ønsker at animere til hjælpsomhed, forståelse og godt kammeratskab mellem lystsejlere og dermed fremme interessen for søsporten. Dette gør vi ved, at nogle medlemmer tager initiativ til at arrangere nogle ture, og det kan feks. være en pinsetur, afriggertur eller bare en hyggetur til Malmø. Endvidere danner vores fine klubhus rammen om en række aktiviteter, hvoraf kan nævnes fredags cafeer, banko mm. Sidst men ikke mindst er vores fiskekonkurrencer et tilløbsstykke. Med andre ord: Vi er en forening, hvor hovedvægten er lagt på socialt samvær mellem lystsejlere og hvor alle er velkomne, såvel voksne som børn.

Kastrup Tursejler Forenings medlemmer får særrabat på bådforsikring og som KTF medlem kan du deltage i en kollektiv lystbådeansvarsforsikring til kun 256,00 kr. årligt.

Kastrup Tursejler Forening har en rigtig god hjemmeside www.kastruptursejler.dk, som jævnligt bliver opdateret, og hvor man kan følge med i alt hvad der sker i klubben. Udover det sÃ¥ vil der blive sendt sms samt e-mail ud til alle medlemmer, nÃ¥r der er nogle arrangementer i klubben. 

Kastrup Tursejler Forenings kontingent for år 2023 er for enkeltmedlemmer 450,00 kr. og for par 650,00 kr. inklusiv 1 ny bådstander om året. Optagelsesgebyr er 100,00 kr.

Kastrup Tursejler Forening har et moderne lækkert foreningslokale i Campingbygningen til glæde for medlemmerne.

På disse sider vil vi fortælle om kommende arrangementer i foreningen, aktuelle nyheder samt andre nyttige oplysninger.

Hvis du skulle få lyst til at blive medlem, så kig forbi klublokalerne, eller kig på vores hjemmeside og få en indmeldelsesblanket eller kontakt en fra bestyrelsen.

Danske Bank: 1551 9856323 

Du kan også hente indmeldelsesblanketten her i PDF-format og printe den ud.

Danske Tursejlere ansvarsforsikring for lystbåd